Insulomin-R®

Insulomin-R®

79,90 лв.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

- +
  • Наличност В наличност
  • Кат. № 00055
Описание

Insulomin-R®

Yamamoto® Nutrition Insulomin-R® е хранителна добавка, осигуряваща растителни екстракти (берберис, горчив пъпеш, гимнама, китайска канела) с хром и R-алфа-липоева киселина.

Хромът допринася за поддържането на нормалните нива на кръвната глюкоза и за редовния метаболизъм на макронутриентите.

Освен това екстрактът Gymnema поддържа контрол на апетита.

Insulomin-R® се усилва с R-алфа-липоева киселина. Днес знаем, че в продължение на продължителни периоди диети с прекомерно количество въглехидрати намаляват инсулиновата чувствителност, което води до загуба на ефективно използване на погълнатите въглехидрати и прогресивна тенденция не само към натрупване на мазнини, но и към повече значимо системно възпаление.

Освен това връзката между нивата на инсулина и чувствителността на клетката към нейното действие е неясна. Непрекъснатите нива на хипер-инсулинемията могат с течение на времето да причинят промени в ефективното използване на въглехидрати и в метаболизма им от мускулните клетки с "регулиране надолу" на експресията на гена за окисляване на мазнините. Колкото по-силен е инсулиновият отговор, толкова по-устойчиви мускулни клетки по-специално ще се превърнат в негови ефекти, причинявайки преобразуване на неизползваната циркулираща глюкоза в триглицериди чрез "de novo липогенеза".

Тези триглицериди след това отиват за изграждане на съхраняващ материал в мастната тъкан и захранват изменена метаболитна ситуация, която противоречи на целите на всеки спортист, по отношение на изграждането на мускулите, загуба на тегло и здраве като цяло.

Ето защо основната цел на всеки спортист, който иска да поддържа правилно разделяне на хранителните вещества, т.е. ефективно разпределение на хранителните вещества в мускулните клетки, е да предприеме действия за поддържане на висока инсулинова чувствителност, основно чрез обучение и диетични интервенции, но също така с подкрепата на ефективни добавки, като така наречените "агенти за изхвърляне на глюкоза".

Тези "GDA" са хранителни добавки, които помагат на организма да абсорбира въглехидратите по-ефективно и да ги насочва към образуването на мускулен и чернодробен гликоген. Те подпомагат работата и интензивността на самия инсулин, подобряват чувствителността на мускулната клетка и насърчават поглъщаните въглехидрати да се превърнат в нов мускулен гликоген, като по този начин оптимизират тренировъчните резултати и насърчават възстановяването на мускулите.

Те не само помагат да се стабилизират нивата на кръвната захар и да се стимулира отделянето на инсулин, но и да се действа като истинско "превозно средство", което се опитва да "отвори вратите" на мускулните клетки към въглехидрати, както и да насърчи процесите на възстановяване и термогенезата.

INSULOMIN-R е най-иновативната и пълна от тях, но преди всичко е най-ефективният агент за изхвърляне на глюкоза, който можем да намерим и благодарение на ефективните си синергични елементи, благоприятства използването на въглехидратни ястия за изграждане на нови мускули и подпомагане на процесите на термогенеза.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Кл. думи за продукт
Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.
Ревюта

Напиши ревю

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Запитвания
Няма въпроси

Доставка и плащане

Безплатна доставка над 150 лв.
 
Безплатна доставка

За всяка поръчка над 150лв. доставката е за наша сметка!

 
Коректно обслужване

Консултирайте се с нас при нужда от помощ. 

 
Гарантиран произход

Японски суровини, Италианско качество

 
Наложен платеж

Плащате при приемане на пратката.

Loading...